Ajankohtaisia uutisia

 

Arvoisa vastaanottaja!

Savonlinnassa käydään keskustelua varhaiskasvatus- ja kouluverkosta. Lasten määrä vähenee huimaa vauhtia, eikä tilanteeseen tule ratkaisua syntyvyydestä taikka muuttoliikkeestä. Meidän on yhdessä mietittävä ratkaisua, jolla Savonlinna voi edetä pitkälle tulevaisuuteen, niin ettei vuosittain tarvitse miettiä toimenpiteitä. Varhaiskasvatus- ja kouluverkon kehittäminen palveluita vastaavaksi on tehtävä, koska ylisuurta palveluverkkoa, emme voi kustannussyistä pitää.

Opetukseen ja oppimisen laatuun tulee satsata, sekä tasapuolisten oppimisen välineiden tarjontaan. Korjausvelkaa on koulujen kohdalla miljoonia, joten mistä saadaan rahat niiden hoitamiseen? Verojen korottaminen ei voi olla se tie, jolla koulut saatetaan ajanmukaiselle tasolle.

Mitä me demarit haluamme? Säilyttää kaikki koulut? Korottaa veroja, jolla korjaukset saadaan katettua? Vähentää edelleen kaupungin henkilöstöä kouluverkon kustannusten peittämiseksi? Mitä muuta haluamme?

Tervetuloa keskustelemaan varhaiskasvatus- ja kouluverkon tilanteesta, sekä mahdollisista toimenpiteistä to 17.5.2018 klo 18.00 Kisalinnaan. Haluamme kuulla mielipiteesi.

Kahvitarjoilu

 

Lämpimästi tervetuloa!

Eija Stenberg

Savonlinnan sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö

puheenjohtaja

Kukaan ei tiedä, toteutuuko maakuntahallinto.

 

Mutta jos toteutuu, tarvitsemme hyviä ihmisiä päättämään yhteisistä asioistamme erityisesti terveydenhoidon ja sosiaaliturvan alalla.

 

Lähde siis ehdokkaaksi mahdollisiin maakuntavaaleihin.

 

Lisää tietoa ehdokkuudesta tästä linkistä.